Könyvelés, bérszámfejtés, bevallások, üzletviteli tanácsadás - Confinium
könyvelés bérszámfejtés

Könyvelés, bérszámfejtés, bevallások, üzletviteli tanácsadás

Ausztriában székhellyel és/vagy telephellyel rendelkező vállalkozások számára kínáljuk állandó könyvviteli és bérelszámolási szolgáltatásainkat: könyvelés, bérszámfejtés, adózással és munkaüggyel kapcsolatos tanácsadás, valamint ügyintézés. Fontos szempont számunkra, hogy ügyfeleinket ne érje semmilyen kellemetlen meglepetés a számviteli, adó- és tb-jogi előírások tekintetében. Nagy hangsúlyt fordítunk ezért az illetékes ügyintézőink megfelelő felkészültségére és továbbképzésére. Minden munkatársunk anyanyelvi szinten beszél magyarul, ezáltal nálunk megértési, illetve nyelvi akadályokba nem ütköznek az Ausztriában vállalkozó magyar ügyfelek. Aktualitások menüpontunk alatt rendszeresen teszünk közzé magyar nyelven hasznos, friss és érdekes információkat osztrák könyvelés, bérszámfejtés, adózás és munkajogi témakörökben.

Amennyiben Ausztriában vállalkozik, ott székhellyel (Firmensitz), telephellyel (Zweigniederlassung), cégjegyzékbe (Firmenbuch) bejegyzett céggel (kft-GmbH, bt-KG, közkereseti társaság-OG), illetve vállalkozói engedéllyel (Gewerbeberechtigung) rendelkezik, és olyan osztrák könyvelőirodát keres, aki a megfelelő jogosultságok birtokában, szakszerűen elvégzi a vállalkozása könyvelését, bérszámfejtését, bevallásait, forduljon hozzánk bizalommal! Személyes konzultációt követően minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Ez tartalmazza a tanácsadói, könyvelési, időszaki adóbevallási, és szükség esetén a bérszámfejtési szolgáltatásaink árát. Ezt követően minden esetben írásos megbízás, illetve meghatalmazás alapján kezdjük meg a szolgáltatásnyújtást. A folyamatos kapcsolattartás irodánkkal, munkatársainkkal igény és szükség szerint történhet személyesen, telefonon és e-mailen. Maximális rugalmassággal, szakértelemmel és elhivatottsággal szeretnénk ügyfeleinket a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálni.

Ausztriában rendkívül szigorú előírások szabályozzák a szakszerű szolgáltatások végzését, illetve azok engedélyezését. Viszonylag egyszerű azonban utánanézni annak, hogy ki milyen hivatalos engedéllyel és kompetenciával rendelkezik a szolgáltatások tekintetében, ezért minden érdeklődő ügyfél számára javasoljuk, hogy ellenőrizze szolgáltatójának engedélyeit és kompetenciáját. Könyvviteli szolgáltatást végzők jegyzéke például kiváló lehetőséget kínál ezen a linken.