Osztrák vállalkozói ügyintézés magyarul - Confinium

  • 9400 Sopron, Várkerület 65., 1. emelet
    (a kapualjban az első lépcsőház jobbra)
  • +36 99 200 280

Írjon nekünk!

ÍRJON NEKÜNK!

Osztrák ügyintézés magyarul

Az osztrák cégalapítás, vállalkozás-alapítás sokszor egy vonzó lehetőségként merül fel, ugyanakkor nem egyszerű megtenni az első lépést. Amennyiben bizalmat szavaz nekünk, garantáljuk, hogy segítünk elkerülni a kezdeti buktatókat és akadályokat, és a vállalkozás-alapításhoz kapcsolódó osztrák ügyintézés terhét is levesszük az Ön válláról. Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni bennünket az itt található elérhetőségek (telefon, e-mail, kapcsolatfelvételi űrlap) egyikén. Örömmel fogadjuk megkeresését, és a főbb kérdések felvázolását követően időpontot egyeztetünk Önnel egy személyes konzultációra (amennyiben valamilyen okból kifolyólag a személyes megjelenés nem megoldható, természetesen valamely digitális applikáció segítségével is kivitelezhető a konzultáció). Ez tulajdonképpen egy tanácsadás, ahol átbeszéljük az ausztriai vállalkozás kapcsán az Ön esetében felmerülő előnyöket, esetleges hátrányokat, az osztrák könyvelés, bérszámfejtés, adózás legfontosabb jellemzőit, határidőit, költségigényét.

Abban az esetben is várjuk megkeresését, amennyiben már működő cége, leányvállalata, vállalkozása van Ausztriában, és árajánlatot szeretne kérni valamely szolgáltatásunkra. Osztrák kisadózó vállalkozó, és adóbevallást kell beadnia? Keressen fel bennünket, és segítünk.

Munkajogot érintő kérdése van, tanácsra van szüksége alkalmazottai bejelentése, foglalkoztatása kapcsán? Szakképzett és tapasztalt munkatársunk várja hívását.

Magyar cége, vállalkozása van, és lennének ausztriai megrendelései, de nem tudja, milyen előírásokat kell figyelembe vennie és betartania? Hívja központi telefonszámunkat, írjon e-mailt, vagy használja az itt található kapcsolatfelvételi űrlapot. Munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Osztrák ügyintézés kellemes környezetben

A cégcsoportunkat alkotó vállalatok az osztrák-magyar határ két oldalán, két országban, két helyszínen találhatók meg: a csendes és határközeli ausztriai településen, Sopronkeresztúron (Deutschkreutz), valamint a forgalmas, de mégis festői szépségű Sopronban. Az érdeklődőket, illetve ügyfeleinket mindig előre egyeztetett időpontban várjuk elsősorban Soproni irodánkban, amelynek a Várkerületen elhelyezkedő egyik központi, patinás épület ad otthont. Parkolás a közelben közterületen megoldott, általában a nap bármely szakaszában könnyen lehet szabad (fizető) parkolót találni. Megkeresését osztrák cégalapítás, osztrák és magyar könyvelés, illetve osztrák ügyintézés kapcsán hétköznapokon 9 és 17 óra között (ünnepnapok kivételével) várjuk.