Osztrák vállalkozásalapítás - magyar nyelven - Confinium

Specialitásunk: osztrák vállalkozásalapítás és könyvelés magyar nyelven

Tanácsadás, teljes körű ügyvitel, könyvelés vállalkozóknak Ausztriában.

Bemutatkozik a Confinium cégcsoport. Cégcsoportunkat egy magyar, valamint egy osztrák könyvelő és tanácsadó cég, továbbá számos szakmai partnerből álló, jól működő hálózat alkotja, Sopronkeresztúri (Deutschkreutz) és soproni irodánk Ausztriában letelepedett vállalkozások ügyvitelét (osztrák vállalkozásalapítás, könyvelés, bérszámfejtés, bevallások, stb.) látja el magyar és német nyelven. Mindemellett teljes körű tájékoztatást, osztrák oldali ügyintézést is vállalunk többek között kiküldetés, határon átnyúló munkaerő-kölcsönzés, társadalombiztosítási ügyek esetén. Szolgáltatásainkat megfelelő szakértelem és osztrák hatósági engedélyek birtokában végezzük. Megalakulásunk óta több száz olyan vállalkozó ügyvitelében és könyvelésében volt részünk, akik Magyarországról indulva próbáltak Ausztriában terjeszkedni leányvállalat vagy független vállalkozás alapításával, illetve határon átnyúló szolgáltatások nyújtásával. Erősségünk az osztrák jogban, joggyakorlatban szerzett ismereteink, az osztrák hatóságok piaci viselkedéséről szerzett tapasztalataink, nemzetközi kapcsolatrendszerünk. Mindezeket felhasználva olyan vállalkozók, vállalatok támogatása és fejlesztésének segítése a fő célunk, akik/amelyek tevékenységüket nemzetközi szintre kívánják kiterjeszteni.

Ha osztrák vállalkozásalapítás, akkor Confinium. De mit is takar a „Confinium” név?

Vállalkozásunk elnevezése a latin „határvidék” szót takarja, amely egyrészt irodánk székhelyének földrajzi pozíciójára utal, másrészt pedig tevékenységünk irányultságát is jelzi. Fő célunk és profilunk ugyanis a határon átívelő gazdasági, illetve vállalkozói tevékenységek támogatása. A határmezsgye más értelemben találkozási pontot is jelent. Ez az a pont, ahol találkoznak a különböző a célok, elképzelések és a kivitelezhető lehetőségek. Sok, azóta sikeres kezdeményezést kísértünk el az indulás rögös útján. Számos vállalkozót támogattunk a külföldi vállalkozás felé megtett első lépésekben. Ügyfeleinket hosszútávon igyekszünk segíteni ausztriai tevékenységük során. Munkánk eredményének legfontosabb mutatója a stabil ügyfélkörünk. A közösségi médiában, Facebook oldalunkon is elérhető cikkeinkben igyekszünk folyamatosan tájékoztatást adni magyar nyelven az osztrák vállalkozásalapítás, könyvelés, foglalkoztatás, adózás témakörébe tartozó legfontosabb tudnivalókról. Hisszük és tudjuk, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű információ, valamint a „jó könyvelő” Ausztriában is a siker egyik meghatározó eleme. Ennek szellemében igyekszünk kiszolgálni minden kedves ügyfelünket. Bízunk abban, hogy Önt is hamarosan ügyfélkörünkben köszönthetjük. Szívesen fogadjuk megkeresését elérhetőségeinken. Visszajelzését, véleményét is várjuk e-mailen vagy internetes felületeinken.

Cégalapítás, határon átnyúló szolgáltatás, munkavállalók foglalkoztatása és könyvelés Ausztriában? Forduljon hozzánk bizalommal!

Igénybe venné szolgáltatásainkat?